Team 28: Stapje vooruit

Beste deelnemende teams aan de Samenloop voor Hoop,
 
Ons is gevraagd of we een stukje willen schrijven over wie we zijn als team, en waarom dat we deelnemen aan de Samenloop voor Hoop!

Laat ik mezelf eerst even netjes voorstellen. Mijn naam is Margret van den Berg en team captain van groep nr 28, “Stapje vooruit”. 3 Ochtenden in de week ben ik werkzaam als onderwijsassistente op b.s Octopus. Daarnaast werk ik 3 middagen in de week bij “De Inloop” als gastvrouw voor het FACT onderdeel van GGZWNB. En om het laatste gaat het. Team “Stapje vooruit” is een team waar ik bijzonder trots op ben. Want team “Stapje vooruit” is gevormd door cliënten, ex-cliënten, vrijwilligers en behandelaren door elkaar. Allemaal van GGZWNB.
 
Als eerste lopen we natuurlijk mee omdat we allemaal wel iemand kennen die aan de vreselijke ziekte kanker is overleden, er tegen vecht of heeft overwonnen! Ook in ons team zitten een paar survivors, voor ons een eer dat ze aan ons team willen deelnemen. De financiële bijdrage is een stapje vooruit voor de wetenschap op het gebied van kanker. Want zeg nu zelf….dit moet toch ooit te stoppen zijn! Hoe minder dierbaren we aan deze ziekte verliezen…..hoe beter!
Als tweede willen we ook het taboe op de psychiatrie doorbreken. Want ook al loop je bij de GGZ….je kan heus nog wel iets behalve een sticker opgeplakt krijgen. Vinden we het eng….? Ja….heel eng! Maar hand in hand, stapje voor stapje kunnen wij dat. Niet alleen….maar gewoon vertrouwd met heel de groep toch een hoge drempel over! Dit maakt mij al bijzonder trots….vandaar dat ons team ook heet, “Stapje vooruit”.
Ik wens iedere groep een hele sportieve loop, en dat een ieder zoveel sponsorgeld kan inzamelen als maar kan. En of het nu om 1 euro of 100 euro gaat…..alle beetjes helpen. Dus ja….ook hier een stapje vooruit!

Wij zijn bezig om lege statiegeld flessen in te zamelen. Mocht je onze groep een warm hart toedragen, dan kan en mag je mee sparen. Lever je lege flessen in bij “De Inloop” aan de Pater Hermansstraat 1, t.a.v.  Margret van den Berg. Ik zorg er dan met mijn teamleden voor dat het op de juiste plaats komt! Alvast bedankt!

En zoals ons Vastenavond motto luidde:
“STAPJE VOORUIT” neemt deel aan de Samenloop voor Hoop, en dat doen we me eel ons art!!!

Groetjes……
Margret

Gerelateerde Nieuwsberichten

Dit bericht is gepost in Teams. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *