Team 23: SamenSterk

Gerelateerde Nieuwsberichten

Facebook Informatie

Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom

SamenSterk

1 jaar 5 dagen geleden

Wauw, wauw, wauw!!! Alle kinderen van De Borghoek: BEDANKT!!!

Opbrengst SponsorLoop kinderen de Borghoek

De actiedag op zich was al een succes, mooi weer, gezellig druk, enthousiaste kinderen en vooral veel plezier bij iedereen.
Maar uiteindelijk is iedereen natuurlijk nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat.
Bij SamenSterk werd er natuurlijk wel gespeculeerd hoeveel alle kinderen van de Borghoek bij elkaar gelopen hadden maar het uiteindelijke resultaat heeft alle verwachtingen overtroffen, een bedrag van € 5.259,58 is er opgehaald.

Samensterk is ontzettend trots op alle leerlingen van de Borghoek die voor dit enorme bedrag hebben gezorgd. Borghoek, alle leraren en leerlingen heel erg bedankt, ook namens de Samenloop en het KWF.
De Samenloop voor Hoop is op 30 juni en 1 juli aanstaande op Sportpark Rozenoord. Team 23 SamenSterk hoopt iedereen die dag welkom te kunnen heten samen met de andere deelnemende teams die momenteel ook hard bezig zijn om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Tot dan!

Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom

SamenSterk

1 jaar 3 weken geleden

Wat een super actiedag was het vandaag!! Ook wij zijn benieuwd naar het totaalbedrag! Daarover snel meer!! #SamenSterk" target="_blank">SamenSterk #Samenloopboz

Grote belangstelling vandaag bij de sponsorloop de Borghoek te Bergen op Zoom die is aangevraagd door team 23 SamenSterk.
De totale opbrengst van de SamenLoop en de verkoop vanuit de kraampjes komt ten goede aan de SamenLoop voor Hoop.
Ruim 300 kinderen hebben hier aan meegedaan en de belangsteling van opa's, oma's, ouders en belangstellenden was enorm.
De totale opbrengst wordt nog geteld en de check zal overhandigd worden. Hoe en wat horen we later meer over. Onze dank gaat uit naar al die kinderen van de Borghoek en SamenSterk!

SamenSterk

1 jaar 3 weken geleden

SamenSterk

1 jaar 1 maand geleden

Wist je dat? Team SamenSterk nu ook te vinden is bij de Albert Heijn in Halsteren? Je vind onze inzamelingsbox bij de lege flessenautomaat. Dus heb je je lege flessen ingeleverd? Laat dan je bonnetje in de box achter en je helpt er heel veel mensen mee!

#samenloopboz

Dit bericht is gepost in Teams. Bookmark de link.

Een reactie op “Team 23: SamenSterk

  1. SamenSterk zegt:

    Donderdag 29 maart (morgen dus!) vanaf 14.00 uur vind er een leuke sponsorloop plaats op Basisschool De Borghoek in Bergen op Zoom. Met vele leuke standjes en overheerlijke zuurstokken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *