Ral Bruijs – Commissie Veiligheid, Facilitair & Logistiek

1) Wie ben je?

Ik ben Ral Bruijs, 62 jaar geboren in Bergen op Zoom. Samen met Helene hebben wij ruwe kinderen, Yvon en Mark, en twee heerlijke kleinkinderen, Fem en Lot. Ik ben geboren op Rozenoord waar de SamenLoop voor Hoop wordt gehouden, ben dus geen onbekende op dit sportpark.
In mijn jeugd heb ik veel op het sportterrein vertoefd, ‘s winters heel wat geschaatst op de ijsbaan, ‘s zomers helpen met het beregenen van de velden dan wel stiekem met mijn vriendjes een potje voetballen op de voetbalvelden.
Dit tegen het zere been van mijn vader die daar opzichter was en ons vaak van de velden af moest sturen.
Ben een kleine 35 jaar als beroeps werkzaam geweest bij de brandweer in onze gemeente (nu veiligheidsregio) , waar ik nu nog steeds als vrijwillige brandweerman dit mooie vak uit mag oefenen.

2) Waar kennen we je van?

Veel mensen zullen mij kennen van de brandweer, o.a. van het Ropaunteam ‘t Lopend Vuurke.
Omstreeks 1999 heb ik samen met een collega het ‘t Lopend Vuurke opgericht en ben 7 jaar teamcaptain geweest van een leuk en gezellig team. In het eerste jaar dat wij meededen hebben we samen met andere teamcaptains de doorkomst door de binnenstad georganiseerd, hier heb ik tot afgelopen jaar mijn steentje aan bijgedragen.
De laatste 5 jaar was ik ook regelmatig op de kerstijsbaan aanwezig waar ik 1 van de ijsmeesters mocht zijn.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Persoonlijk vind ik het een mooi evenement met een maatschappelijke doel. Door het beëindigen van de doorkomst Roparun door de binnenstad was voor mij de keus om aan de SamenLoop voor Hoop mee te doen snel gemaakt.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Voor de SamenLoop voor Hoop heb ik niet echt een favoriet onderdeel. Wel heb ik de uitdaging om het evenement zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden samen met de andere commissieleden.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Eric is: Ral, hoe ben jij bij deze SamenLoop voor Hoop terecht gekomen en hoe ervaar jij de voorbereidingen?

Op de vraag van Eric, voor de SamenLoop voor Hoop ben ik benaderd door enkele bestuursleden. De voorbereidingen vanuit onze commissie ervaar ik als zeer positief, komen vrij regelmatig bij elkaar, we doen er alles samen aan om goed voorbereid te zijn, samenwerking in commissie is optimaal.
Met dank aan de gastvrijheid van Theo (DHT) waar wij altijd terecht kunnen.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Aan Meino wil ik vragen hoe hij de voorbereidingen ervaart van onze commissie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *