Laatste informatie voor deelnemers aan de SamenLoop voor Hoop:

Via deze pagina brengen wij u op de hoogte van de allerlaatste informatie die handig is als deelnemer aan de SamenLoop voor Hoop Bergen op Zoom editie 2018.

U kunt de informatie lezen door het betreffende informatieblok te openen.

Hygiëneregels teams

Tijdens de Samenloop voor Hoop moeten wij als organisatie er alles aan doen om de voedselveiligheid en hygiëne tijdens het evenement te garanderen. Hiervoor moeten wij ons houden aan de HACCP normen. Om die reden hebben we deze richtlijnen voor verkoop van voedingsmiddelen en dranken door teams tijdens  de SamenLoop voor Hoop opgesteld.

TOEGESTAAN

• Het is wel toegestaan dat deelnemende teams professioneel voorverpakte voedingsmiddelen (denk aan gevulde koeken, roze koeken, muffins, snoep etc.) voorzien van ”ten minste houdbaar tot datum” aan derden verkopen.
• Het is wel toegestaan dat deelnemende teams vers fruit en groente (alleen heel en ongeschild!) aan derden verkopen.
• Het is wel toegestaan dat deelnemende teams zelf bereidde voedingsmiddelen voor eigen gebruik nuttigen.

NIET TOEGESTAAN

• Het is niet toegestaan dat deelnemende teams zelf bereidde voedingsmiddelen (denk aan belegde broodjes, eigen gebakken taarten/cup cakes etc.) tijdens de SamenLoop voor Hoop aan derden verkopen.
• Het is niet toegestaan dat deelnemende teams zelf bereidde dranken tijdens de SamenLoop voor Hoop aan derden verkopen.
• Het is niet toegestaan dat deelnemende teams alcoholische dranken meebrengen en/of verkopen aan derden.