Domien Doggen – Commissie Veiligheid, Facilitair & Logistiek

1) Wie ben je?

Ik ben Domien Doggen, commissiehoofd Facilitair, Logistiek en Veiligheid. Ik ben 58 jaar, getrouwd met Emmy, vader van 1 samenwonende zoon, 2 getrouwde dochters en opa van 4 kleinkinderen (3 meisjes en 1 jongen). Ik ben inmiddels 42 jaar in dienst van Shell Chemicals Moerdijk. Mijn huidige en waarschijnlijk laatste functie is teamleider asset informatie management (mijn team beheert alle documentatie en datagegevens van alle bezittingen van Shell op die locatie).

2) Waar kennen we je van?

Ik werk al jaren buiten de stad maar als ik er ben ben ik altijd in de weer. Ik ben lid en planner van het buurtpreventieteam Centrum, het Koor van Tante Door, ben 6 jaar secretaris geweest van tennisvereniging HTV en heb deelgenomen aan 5 Roparuns waarvan 4 als loper. A.g.v. een ernstige blessure heb ik het hardlopen los moeten laten en houd ik me nu in beweging met fietsen (mountainbike in winter, racefiets in zomerse perioden).

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Het bestuur heeft me benaderd om leiding te geven aan het team dat zich bezig houdt met het inrichten en opruimen van het evenemententerrein en gedurende de loop te ondersteunen op facilitair en veiligheidsgebied. Ik ben enthousiast op dat verzoek ingegaan omdat ik het doel graag in het verlengde van de Roparun doelstellingen wil ondersteunen. Er is immers nog een hoop onderzoekswerk te verzetten om deze slopende ziekte verder uit te bannen. Ik zie gelukkig ook al mensen in mijn omgeving die wél herstellen…..een teken dat het werkt! . Door mijn inzet maak ik het mogelijk dat ook andere via dit evenement een steentje bij kunnen dragen.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Ik moet met schaamte bekennen dat ik eerdere SamenLopen niet heb bezocht. Ik ervaar het dus voor het eerst en laat me bij elk onderdeel verrassen.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Roy is: Domien wat is jouw verwachting van de gebeurtenis op 30 juni en 1 juli?

Ik verwacht dat een grote groep enthousiaste mensen bestaande uit zowel organisatie, als deelnemers als publiek een fantastisch evenement gaan meemaken waar ze het nog lang over zullen hebben en van waaruit we een flinke bijdrage kunnen overmaken naar het KWF.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Eric, wat vindt jij het meest spannende aan jouw rol in de organisatie van deze SamenLoop voor Hoop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *