Conny Berger – Commissie Catering

1) Wie ben je?

Conny Berger getrouwd en moeder van twee geweldige zoons en 2 aanstaande schoondochters, meer dan 20 jaar overblijfmoeder geweest en sinds Januari gestopt, nu vrijwilliger op de zorgboerderij de Rebus en van de Judo.

2) Waar kennen we je van?

Ben de vorige edities ook vrijwilliger geweest van de SamenLoop voor Hoop.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Dit is de derde keer en zeg steeds ik doe het niet meer, maar als het dan weer zo ver is en je wordt gevraagd doe je het toch weer, het is een soort virus. De eerste samenloop zat ik in de catering en de 2e zat ik in de sponsering en nu weer catering dat ligt mij toch iets meer.
We hebben een leuk team en niets is te veel, het gaat allemaal voor het goede doel en er zijn nog al wat mensen in de omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken hebben.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Vind alle ceremonies mooi, vanaf het begin tot het einde, de kaarsen ceremonie is wel erg indrukwekkend als je zo langs alle kaarsenzakken loopt, dan is er wel even de emotie en dan een traan wegpinken is dan onvermijdelijk.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag aan Conny is: Wat vindt je het leukste om te doen bij de catering?

Om een geweldig evenement weg te zetten en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF, we verzorgen het ontbijt en warme maaltijden en nog veel meer versnaperingen.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Theo, wat bracht jou toe om je in te zetten voor de SamenLoop voor Hoop en hoe ervaar je het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *