Benefietconcert ‘Zingen voor Hoop!’

Op zondagmiddag 12 november aanstaande organiseert een enthousiaste groep vrijwilligers van de Prot. Gemeente Halsteren/Nieuw Vossemeer een benefietconcert in het kader van ‘Samenloop voor Hoop’. Dit concert, ‘Zingen voor Hoop’, begint om 14.30 in de St. Martinuskerk, Dorpsstraat 20 te Halsteren. De toegang is gratis.

Tijdens dit concert treden op: 
– Eline en Katelijne Vooijs, viool en piano
– het Cultikoor uit Tholen, o.l.v. René Reijpert, onder begeleiding van gitaren zingt dit koor oude en nieuwe popsongs;
– ‘Real Power’, gospelkoor uit Halsteren, o.l.v. Mariëlle Tempelaars
– muziekgroep van het Rijks

In de pauze en na afloop zijn er hapjes en drankjes, waarvoor een bijdrage wordt gevraagd, die helemaal ten goede komt aan het goede doel van de Samenloop voor Hoop; de KWF kankerbestrijding.

Team Walk for Hope loopt op 30 juni en 1 juli 2018 mee tijdens het 24- uurs non-stop KWF Kankerbestrijding wandelevenement de ‘Samenloop voor Hoop’. Deze enthousiaste groep vrijwilligers van de Prot. Gemeente Halsteren/Nieuw Vossemeer vormt samen het team ‘Walk for Hope’. Het team organiseert de komende maanden allerlei acties om geld op te halen voor de Samenloop, waarvan de opbrengst geheel is bestemd voor de KWF kankerbestrijding

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, stuur een mail naar jcekleinjan@gmail.com, dan zorgen we dat u per mail op de hoogte blijft van wat we organiseren de komende maanden!

Note

Voor info: Janneke KleinJan,
tel.n.r. 0624509951
jcekleinjan@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *