Toine van Steenpaal – Bestuurslid

1) Wie ben je?

Mijn naam is Toine van Steenpaal en 63 jaar, 39 jaar getrouwd met Lizet en vader van 3 kinderen, Claudia, Richard en Martin tevens opa van 4 kleinkinderen, Ilona, Yari, Tess en Elize.
sinds juli 2016 met vervroegd pensioen. Buiten het feit dat ik samen met Alice het bestuur vorm van de SamenLoop voor Hoop, zit ik ook als duoraadslid in de Bergse politiek.

2) Waar kennen we je van?

De meesten kennen mij van Facebook waar ik zeer actief op bezig ben. En ook vanuit de politiek heb ik natuurlijk veel mensen leren kennen. Tevens heb ik de laatste 4 jaar regelmatig de krant gehaald met behoud en herstel monumentjes en ik ben een felle voorvechter van de terugkeer van het heidegebied met zijn plassen en duinen waar we net als vroeger met kinderen en kleinkinderen kunnen genieten van dolle waterpret. Dit gaat eraan komen want er zijn al flink wat stappen gezet.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

In 2015 stond ik met Theo van Oss ‘s avonds laat op Rozenoord naar de lopers te kijken. Ook de kaarsenzakken branden en dat gaf een heel goed gevoel.
De andere dag heb ik Arjan van der Weegen laten weten ook wel iets met de SamenLoop voor Hoop te willen doen. Dat dit een bestuursfunctie zou worden was toen nog helemaal niet aan de orde.

Mijn moeder is in 2004 aan kanker gestorven en ik heb in mijn omgeving van nabij het leed meegemaakt wat deze ziekte met je doet geestelijk zowel als lichamelijk, dat is de reden dat ik ja heb gezegd om iets voor het KWF te betekenen.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Mijn favoriete onderdeel van de SamenLoop voor Hoop is de afsluiting met de bekendmaking van het opgehaalde bedrag en nog even een biertje drinken met allen die zich hebben ingezet.

5) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Beste Alice, we zijn samen al een flinke tijd bezig met voorbereiden. We naderen het weekend van de SamenLoop voor Hoop, mijn vraag is:

Hoeveel teams denk je dat er op 30 juni gaan starten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *