Team Walk for Hope: Geslaagde muzikale middag

HALSTEREN – Een geslaagde muzikale middag met een superopbrengst voor het goede doel SamenLoop voor Hoop was het zondag in de Sint Martinuskerk in Halsteren. De loopgroep ‘Walk for Hope’, een van de deelnemers van deze SamenLoop, had voor een afwisselend muzikaal programma gezorgd tijdens het benefietconcert ‘Zingen voor Hoop’.

SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs wandelevenement, waar teams aan mee doen, die geld bij elkaar brengen door zich te laten sponsoren en meer van allerlei activiteiten. De opbrengst van dit evenement gaat naar de KWF Kankerbestrijding.

Koren
De deuren van de Sint Martinuskerk stonden zondag voor iedereen wagenwijd open. Dit keer voor het gratis benefietconcert, georganiseerd door de Protestantse gemeente Halsteren/Nieuw Vossemeer. Diverse musici en koren hadden belangeloos hun medewerking verleend aan het concert ‘Zingen voor Hoop’.

Loopgroep
Het totale programma resulteerde in een prachtig concert waar iedereen met volle teugen van heeft genoten. Het benefietconcert was een van de inzamelacties die worden georganiseerd. De loopgroep heeft als doel om voor de KWF Kankerbestrijding zoveel mogelijk geld in te zamelen wat weer besteed kan worden voor o.a. wetenschappelijk kankeronderzoek en betere behandelingsmethoden.

BIJDRAGE HANS DE BOT

Link: Internetbode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *