Tanneke Reinders – Commissie KinderLoop

1) Wie ben je?

Ik ben Tanneke Reinders, 57 jaar, getrouwd moeder van 3 kinderen en oma van 4 kleinkinderen. Een groot gedeelte van de week ben ik bezig met oppassen op mijn kleinkinderen, iets dat ik werkelijk geweldig vindt. Daarnaast vind ik het heerlijk om lange wandelingen te maken met mijn hond.

2) Waar kennen we je van?

De meeste van jullie zullen mij niet kennen. Ik woon nu bijna 8 jaar in Steenbergen en heb daarvoor op vele plaatsen gewoond waaronder enkele jaren in Frankrijk. Ik ben vorig jaar voor de eerste keer met SamenLoop voor Hoop in contact gekomen via Ilja.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Aangezien ik persoonlijk enkele keren met deze ziekte ben geconfronteerd is het voor mij belangrijk om op deze manier iets te kunnen bijdragen aan de bewustwording en het werven fondsen.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Aangezien ik in de commissie KinderLoop zit is dat mijn favoriete onderdeel.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Ilja: Lieve Tanneke ik heb je meegenomen naar de eerste vergadering vorige jaar van de SamenLoop voor Hoop. Samen hebben wij gekozen om ons in te zetten voor de KinderLoop. Hoeveel kinderen hoop jij dat er mee gaan lopen?

Ik hoop werkelijk dat er zoveel mogelijk kinderen mee gaan doen maar het zou geweldig zijn als er minimaal 50 kinderen zouden zijn.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Edwin, wat is volgens jou het meest succesvolle onderdeel van alle SamenLoop voor Hoop activiteiten en waarom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *