Raymond Koek – Commissie PR & Communicatie

1) Wie ben je?

Hoi ben Raymond Koek, 47 jaar en dit jaar al 25 jaar samen met mijn lieve vriendin Monique en onze Jack-Russell Spickey. Woon in Bergen op Zoom, werkzaam in de ICT, heb mijn eigen hostingbedrijfje, bouw websites, ben daarnaast vakfotograaf, vlieg veel met drones en doe aan vrijwilligerswerk.

2) Waar kennen we je van?

Ben iemand die meestal op de achtergrond bezig is voor diverse vrijwilligers organisaties als VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg), jaarlijks voor de Lions (Cultuur-Carrousel website en fotografie) etc. Voor de SamenLoop heb ik onze eigen SamenLoop voor Hoop website gebouwd: https://www.samenloopvoorhoopboz.nl.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Helaas is kanker een ziekte waar één ieder wel mee te maken krijgt. Zo ook mijn moeder, maar helaas ook op jonge leeftijd familie en vrienden eraan verloren en vrienden die het overwonnen hebben. Vrijwilliger zijn is voor mij zeer belangrijk. Vrijwilligers zijn de pilaren die dit soort organisaties en evenementen mogelijk maken en het verbindt elkaar. Ik ben dan ook trots dat ik dit samen met andere enthousiaste vrijwilligers mag doen en samen een mooi evenement mogen neerzetten.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Voor mij is dit de eerste SamenLoop evenement die ik mee ga maken. Ik heb niet zozeer één favoriet onderdeel, maar vanuit mijn functie PR en communicatie hoop ik dat we alle mooie en ontroerende momenten begripvol kunnen vastleggen en uit kunnen dragen op de diverse media kanalen als Facebook, website, Instagram, Twitter, etc. Daar ga ik zeker ook jullie hulp bij kunnen gebruiken en hoop veel mensen te kunnen zien en spreken. Ik kijk er naar uit!

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Jos: Raymond al wel ontmoet en zijn eerste “werk”foto’s website, mailtjes e.d. al gezien. Deze creatieve duizendpoot wil ik wel eens nader uitgelicht zien. Wat is zijn drijfveer en doel voor de samenloop.

Ik denk dat ik mijn drijfveer al een beetje uitgelicht heb in mijn vorige antwoorden, maar vooral dat het dankbaar werk is. Je besteedt veel tijd in vrijwilligerswerk, maar krijgt er ook een hoop dankbaarheid voor terug. Je ontmoet mensen met een goed karakter. Iets wat in elke vrijwillger wel schuil gaat. We doen het voor elkaar en maken de wereld hierdoor een beetje mooier… Dat is ook zeker mijn doel voor KWF SamenLoop voor Hoop!

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Marloes, als commissiehoofd Teams ben jij verantwoordelijk voor alle teams die zich inschrijven en om hen te begeleiden in het proces naar dit evenement toe. Wat is tot nu toe jouw mooiste moment waarbij je het gevoel hebt wow dit wordt een fantastisch SlvH evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *