Marijke van Loon – Commissie Catering

1) Wie ben je?

Ik ben Marijke, 65 jaar, 45 jaar getrouwd. We hebben een zoon en schoondochter en een hond. Woon in Bergen op Zoom en heb tot 2017 altijd gewerkt binnen de gezondheidszorg. Sinds 2017 ben ik met pre-pensioen. Ben mantelzorger voor mijn moeder en oom. Mijn hobby’s zijn wandelen met de hond, fietsen, fitness en ik zing bij een heel enthousiast popkoor.

2) Waar kennen we je van?

Misschien dat jullie mij kennen van mijn werk of vanuit de “Bergse Wandelgangen”, verder zou ik het op dit moment niet weten, maar we zullen elkaar zeker gaan leren kennen tijdens deze SamenLoop voor Hoop.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Toen ik 2 jaar geleden naar de Kaarsceremonie stond te kijken dacht ik: hieraan wil ik ook ooit deelnemen of als loper of als vrijwilliger. Dit is zo’n mooie manier om met elkaar geld in te zamelen voor onderzoek en wetenschap in deze zo slopende ziekte en dat daardoor in de toekomst steeds meer mensen deze ziekte kunnen overleven. In de afgelopen jaren heb ik al veel naaste vrienden en kennissen maar ook familieleden van dichtbij zien vechten en helaas ook verloren aan deze slopende ziekte.
Uit respect voor iedereen die dan ook nog aan het vechten is of gevochten heeft aan deze slopende ziekte draag ik mijn steentje bij aan deze SamenLoop voor Hoop.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Ik denk dat de hele SamenLoop voor mij een groot favoriet onderdeel zal zijn. Maar als ik nu iets zou moeten kiezen dan denk ik toch de Kaarsceremonie. Die heeft toen veel indruk op mij gegeven en bij het lezen van al die mooie teksten hou je het echt niet droog.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Astrid: Mijn vraag aan Marijke is, dit is jou eerst keer dat jij in de commissie zit van de SamenLoop voor Hoop, hoe heb jij dat tot nu toe ervaren?

Mijn ervaring tot nu toe is dat ik in een hele actieve commissie terecht ben gekomen met mensen om mijn heen die mij de kracht en inzage geven hoe ik hier mijn inzet moet wegzetten. Door hun enthousiasme en hoge betrokkenheid bij de SamenLoop voor Hoop trekken zij mij er nu al doorheen, maar ik weet zeker dat we 30 juni/1 juli er met z’n allen 24 uur KLAAR voor staan.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Mijn vraag aan Edwin Hendriks, je bent nog niet zo lang bij de commissie PR & Communicatie toegetreden, wat is je drijfveer om je ondersteuning te geven aan deze SamenLoopvoorHoop binnen de commissie PR & Communicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *