Eric Gillesen – Commissie Veiligheid, Facilitair & Logistiek

1) Wie ben je?

Hallo allemaal laat ik mijzelf voorstellen, ik ben Eric Gillesen en samen met mijn vriendin Suzanne Rietveld zijn wij de trotse ouders van Jochem en Josephine.
In het dagelijks leven werk ik als technisch werktuigbouwkundig specialist waarbij ik installaties ontwerp voor de meest uiteenlopende projecten. Dit kan zijn voor een woonhuis maar ook een geheel appartementencomplex, een ziekenhuis, kantoor of eender wat voor een gebouw.
Hiervoor moet je denken alle installaties die een gebouw nodig heeft om het te kunnen gebruiken uiteenlopend van water en riolering tot verwarming en koeling.
Voor de samenloop voor hoop zit ik in de commissie facilitair en veiligheid. Hiervoor verzorg ik het tekenwerk voor de vergunningaanvraag en de terrein indeling van het evenement, de nodige technische berekening en hou me bezig met de elektrische installatie.
Verder probeer ik zoveel mogelijk mee te denken met andere commissies en mogelijke suggesties aan te dragen. We moeten het tenslotte allemaal samen doen. Vandaar mijn motto “Alleen ga je goed maar samen ga je beter”.

2) Waar kennen we je van?

Ik ben geen BB-er (bekende Bergenaar) dus de meeste mensen zullen mij niet kennen.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

De reden dat ik meedoe aan de samenloop voor hoop is dat net als heel veel mensen ook ik van dichtbij te maken heb gehad met vrienden en familie die getroffen zijn door kanker en al langer rondliep met het idee iets te moeten doen om het KWF te steunen.
Het onderzoek naar kanker moet het liefst in een stroomversnelling komen tot dat er een dag komt dat kanker net zo goed en makkelijk te behandelen is als een verkoudheid.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Mijn favoriete onderdeel kan ik niet benoemen. Ik denk dat ieder onderdeel wel zijn bijzonderheid heeft.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Domien is: Eric, wat vind jij het meest spannende aan jouw rol in de organisatie van deze SamenLoop voor Hoop?

Het meest spannende voor mij is eigenlijk “de spanning”. En dan heb ik het over de elektrische voorziening om die zonder uitval te laten werken.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Mijn vraag aan Ral is, Hoe ben jij bij deze Samenloop terecht gekomen en hoe ervaar jij de voorbereidingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *