Edwin Poot – Commissie Amusement

1) Wie ben je?

Ik ben Edwin Poot, 51 jaar en kom van oorsprong uit Schiedam. Inmiddels woon ik al 18 jaar in Bergen op Zoom samen met mijn partner Wilco Schouten.

2) Waar kennen we je van?

In de loop der jaren heb ik in Bergen op Zoom in diverse organisaties gezeten. Als oud bestuurder van ondernemersvereniging STERCK heb ik dan mede de Krabbenfoor en het Elfenboz en het latere Winterwonderboz mogen organiseren. Daarnaast heb ik ook meegewerkt aan de taptoe Bergen op Zoom op de Grote Markt.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Net als voor een ieder vind ik dit evenement een goed initiatief om belangeloos aan mee te werken. Met elkaar de schouders eronder om voor deze mensen geld in te zamelen opdat er medicijnen komen om deze vreselijke ziekte uit te bannen en voor hen die het hebben een nedicijn te vinden die de ziekte wat draagzamer te maken. In mijn omgeving zijn al velen ontvallen aan deze ziekte of zijn nu survivor. Op deze manier kan ik nu een steentje bijdragen.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Echt een favoriet onderdeel heb ik niet maar heb het gevoel bij amusement en ceremonie meer op mijn plaats te zitten gezien mijn eerder hierboven beschreven achtergrond.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Tanneke: Edwin, wat is volgens jou het meest succesvolle onderdeel van alle SamenLoop voor Hoop activiteiten en waarom?

Een meest succesvolle onderdeel is er niet. Alle onderdelen samen maken dit evenement tot een groot succes. Iedereen, hoe groot of klein zijn bijdrage is maakt dit evenement succesvol. Daarom voor alle bestuurders en vrijwilligers een compliment voor zijn/haar inzet.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Danny, wat is jouw beweegreden om aan dit evenement deel te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *