Astrid Keij – Commissie Catering

1) Wie ben je?

Ik ben Astrid 51 jaar, bent getrouwd, heb een zoon en twee kleinkinderen van 2,5 en 5 jaar. We wonen in bergen op zoom en in het dagelijkse leven werk ik in de zorg.

2) Waar kennen we je van?

De genen die mijn eventueel kennen is van de vorige twee edities van de SamenLoop voor Hoop van 2013 & 2015.
In 2013 zat ik bij de catering en horeca en in 2015 zat ik bij de teams commissie.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Ik doe mee aan de SamenLoop voor Hoop omdat ik van dicht bij heb meegemaakt wat voor vreselijke ziekte het is en impact heeft op mensen die aan het strijden zijn tegen deze ziekte.
Door deze ziekte heb ik mijn moeder en oma verloren, maar die waren altijd zo positief waardoor ik heel veel kracht en energie van kreeg om voor dit goede doel te gaan en alles eruit te halen en te winnen om voor te zorgen dat de wetenschap ooit in de toekomst de juiste behandelingen en medicaties voor hebben.
Zodat de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen een onbezorgde leven te gemoed kunnen gaan.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Mijn favorieten ceremonies zijn, de opening vind ik mooi omdat dan het start sein wordt gegeven van het evenement, waar je heel lang naar toe heb gewerkt en geleefd.
Kaarsen ceremonie vind ik zo schitterend, de stilte, saamhorigheid daar heb ik geen woorden voor zo mooi om even jou dierbaren te herdenken.
En dan de sluiting is zo prachtig, de ontlading is dan zo groot en dan uiteraard het bekend maken van het totale bedrag waar iedereen zo hard aan mee heeft geholpen.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Annelies: Astrid, wat was de reden waarom je nu ook weer mee wilde helpen met deze SamenLoop voor Hoop?

Mijn reden was om weer mee te doen aan de SamenLoop voor Hoop is op de eerste plaats dat het een fantastisch goed doel is, een mooi evenement wat voort moet blijven bestaan, dat wij als commissie team ons steentje bij kunnen dragen en helaas weer een familie die dicht bij ons staat weer moet vechten tegen deze vreselijk ziekte.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Mijn vraag aan Marijke is: Dit is jou eerst keer dat jij in de commissie zit van de SamenLoop voor Hoop, hoe heb jij dat tot nu toe ervaren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *