Annelies Zwaan – Commissie Catering

1) Wie ben je?

Ik ben Annelies Zwaan 55 jaar en getrouwd. Ben moeder van 2 kinderen 2 schoonkinderen en trotse oma van een kleinzoon. Oppassen is dan ook mijn lust en leven geweldig om te doen naast me werkzaamheden.

2) Waar kennen we je van?

Misschien kennen jullie mij van de vorige 2 edities van de SamenLoop voor Hoop.

3) Waarom doe je mee aan de SamenLoop voor Hoop?

Dit is de derde keer dat ik eraan mee doe na de 2e keer heb ik gezegd ik doe het niet meer. Maar dan krijg je toch weer kriebels als je hoort dat ze een 3e editie willen houden dus zei ik weer JA.
De eerste editie in 2013. Toen ze me gevraagd hadden wist ik niet waar ik aan begon maar wel dat het voor een heel goed doel was. Ik zat in de commissie catering.
En dan te bedenken dan je om food producten moest vragen en soms ook te horen kreeg dat we 10 kroketten en 10 frikandellen gesponsord kregen. Hebben veel gelachen en toch alles bij elkaar gekregen.
De tweede editie was in 2015 werd professioneler en nog leuker om er aan mee te helpen. Zat toen in de commissie sponsoring wat ook leuk was om te doen maar ik vond catering toch veel leuker.
Nu zit ik weer bij de commissie catering en alles loopt vrij goed op rolletjes we draaien goed. Hebben een heel leuk team.
We streven er weer naar om zoveel mogelijk geld op te halen voor de KWF. Zodat we deze ziekte ook uit de wereld kunnen helpen. Iedereen heeft in zijn familie of kennissen kring wel te maken gehad met deze ziekte dat gun je niemand. Vandaar dat ik me weer graag inzet om een steentje bij te dragen.

4) Wat is je favoriete onderdeel van de SamenLoop?

Alles is eigenlijk mooi om mee te maken de begin ceremonie, de kaarsenceremonie, de kinderceremonie en de sluitingsceremonie.
Maar de kaarsenceremonie is een heel speciaal moment daar hou je het niet bij droog. Dan komt het goed binnen wat die ziekte allemaal met je kan doen. Als je dan ook al die kaarsenzakken langs de rand zie staan is gewoon kippevel moment. Ik kan ze niet lezen zo mooi soms.
Het is een weekend met een lach en een traan.

5) Antwoord op voorgaande vrijwilligers vraag van Wil: Annielies: wat is voor jou het belangrijkste gegeven voor de SamenLoop Voor Hoop?

Mijn belangrijkste gegeven is om met zijn alle ons eigen in te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de ziekte met de grote K. En hopen dat ze ooit iets vinden om deze ziekte tegen te gaan.
Een weekend met een lach en een traan je ben dan 1 grote familie voor het zelfde doel DE KWF.

6) Welke vraag wil je graag beantwoord hebben door de volgende commissielid?

Astrid: wat was de reden waarom je nu ook weer mee wilde helpen met deze SamenLoop voor Hoop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *